Campingstuga 4-bädd

Fyra större campingstugor finns för uthyrning på campingområdet. Servicebyggnaden som inrymmer dusch och tvättrum samt toalett finns inom 50 meter. En grillplats finns i anslutning till stugorna.

Bildena visar interiör från den senast byggda stugan. Ytan är 15 m2 i ett rum med två våningssängar. Den ena sängen är bredare i underdelen och ger plats för två personer. I andra delen finns en enkel köksplats med kokplatta och ett litet kylskåp samt köksutrustning för enklare matlagning och servering. Där finns också bord med fyra stolar.

DSC 5408b Stuga 2 och Stuga 3

DSC 5409b Stuga 2, 3 och 4

Den andra stugan härunder är byggd på samma ytterskal men med två ordinära våningssängar och plats för fyra personer. Sängarna finns bakom en mellanvägg som ger något bättre avskildhet att sova samtidigt som verksamhet pågår i andra delen av stugan. Denna stuga är tillåten med husdjur.

DSC 0025b Stuga 1

DSC 0026b Stuga 1

Campingstuga 2-bädd

En campingstuga 2-bädd finns för uthyrning på campingområdet. Servicebyggnaden som inrymmer dusch och tvättrum samt toalett finns inom 15 meter.

Ytan är 10 m2 i ett rum med en våningssäng. Stugan är utrustad med bord, 2 stolar, vattenkokare, kaffemuggar och dricksglas.

DSC 0018b